Údený bôčik s kosťou
Údený bôčik s kosťou patrí medzi údené, tepelne opracované, solené mäsá, čo pre zákazníka znamená, že výrobok už nemusí ďalej variť. Po vysolení sa bravčový bôčik s kosťou a kožou zaúdi a uvarí na teplotu 70°C v jadre po dobu 10 minút. Chuť výrobku je primerane slaná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom, farba zlatohnedá.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný ako jedna z ingrediencií do tradičnej kapustnice alebo fazuľovice.Zloženie
Bravčový bôčik s kosťou a kožouVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 2185kJ/522kcal, tuk 54g, z toho nasýtené mastné kyseliny 16,0g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 10,0g, soľ 2,5gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach