Hovädzie predné s kosťou

Mäso zo spodnej časti hrude a rebier zvieraťa sa ideálne hodí ako polievkové mäso. Obsahuje kolagénové vlákna, ktoré sa po vyvarení zmenia na rôsol, čo obohatí najmä prípravu gulášov alebo omáčok.

Ako chutí najlepšie

Toto mäso je veľmi vhodné na prípravu vývarov, polievok a gulášov, ragú rôzneho typu. Rovnako sa dá použiť aj pomleté spolu s mäsom z krku či pliecka napríklad ako mäso na domáci burger, ako náplň do prirohov, ku príprave bolognskej omáčky, na mäsové guľky, čevabčiči.

Pôvod mäsa

Chované: na Slovensku
Spracované: v Košiciach
Identifikačné číslo bitúnku: SK 8052 ES

Farmy pôvodu hovädzieho mäsa

  • Zemplínska Teplica
  • Agrodružstvo Dvorníky
  • Poľany (bio hovädzie)
  • Agrodružstvo Soľ
  • Ložín, Veškovce
  • Dlhé Klčovo
  • Veľké Ozorovce
  • Skároš, Bohdanovce
Vhodné na dusenie Vhodné na varenie Vhodné na vývar
Typ mäsa
Hovädzie predné s kosťou - Staromestská mäsiareň Košice
Priamo z farmy