Bravčové stehno – orech

Ide o najkvalitnejšie mäso zo stehennej časti ošípanej. Je to veľmi jemné mäso neprerastané tukom.

Ako chutí najlepšie

Hodí sa výborne na pečenie vcelku s cesnakom či rôznymi druhmi byliniek alebo ako dusené napríklad na hubách, leči, víne či pive. Pripravíte z neho aj jemné a chutné rezne.

Pôvod mäsa

Chované: na Slovensku
Spracované: v Košiciach
Identifikačné číslo bitúnku: SK 8052 ES

Farmy pôvodu bravčového mäsa

  • Ipeľský Sokolec
  • Bruty
  • Dolné semerovce
  • Svodín
  • Drienov
  • Dávidov
  • Dúbravka
  • Čalovka
Vhodné na dusenie Vhodné na pečenie Vhodné na vyprážanie
Typ mäsa
Bravčové stehno orech - Staromestská mäsiareň Košice
Priamo z farmy