Mleté mäso z pliecka

Mleté mäso z pliecka patrí medzi mäsové prípravky, čo znamená, že výrobok je nevyhnutné pred konzumáciou tepelne opracovať. Jedná sa o zmes zomletého čerstvého kvalitného bravčového mäsa z bravčového pliecka s obsahom jedlej kuchynskej soli do 1 %. Následne sa výrobok vyformuje do charakteristického tvaru kvádra a zabalí vo vaničke do ochrannej atmosféry.

Ako chutí najlepšie

Mleté mäso je vhodné na rôzne druhy tepelnej úpravy.

Zloženie

Bravčové mäso, kuchynská soľ. Výrobok je bez konzervačných látok tzv. É-čok.

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 577 kJ / 138 kcal, sacharidy 0 g, bielkoviny 20 g, soľ 0,9 g

Pôvod mäsa

Chované: na Slovensku
Spracované: v Košiciach
Identifikačné číslo bitúnku: SK 8052 ES

Farmy pôvodu bravčového mäsa

  • Ipeľský Sokolec
  • Bruty
  • Dolné semerovce
  • Svodín
  • Drienov
  • Dávidov
  • Dúbravka
  • Čalovka
Vhodné na dusenie Vhodné na pečenie Vhodné na varenie Vhodné na vyprážanie
Typ mäsa
Novinka
100% mäsa