Hovädzie stehno

Kvalitné mäso prvej triedy, jemné, málo prerastané tukom, ideálne na krájanie na plátky.

Ako chutí najlepšie

Najčastejšie sa používa na dusenie a varenie pri receptoch ako dusené hovädzie rezne, dusené hovädzie s kôprovou omáčkou, hovädzia sekaná, stroganoff, perkelt, hovädzie na hubách či na víne, španielsky vtáčik a guláš. Je možné ho použiť aj na tatársky biftek a pripravíte z neho aj kvalitný rump steak či roast beef.

Pôvod mäsa

Chované: na Slovensku
Spracované: v Košiciach
Identifikačné číslo bitúnku: SK 8052 ES

Farmy pôvodu hovädzieho mäsa

  • Zemplínska Teplica
  • Agrodružstvo Dvorníky
  • Poľany (bio hovädzie)
  • Agrodružstvo Soľ
  • Ložín, Veškovce
  • Dlhé Klčovo
  • Veľké Ozorovce
  • Skároš, Bohdanovce
Vhodné na dusenie Vhodné na varenie
Typ mäsa
Hovädzie zadné - Staromestská mäsiareň Košice
Priamo z farmy