Údené stehno bez kosti
Údené stehno bez kosti patrí medzi údené, tepelne opracované, solené mäsá, čo pre zákazníka znamená, že výrobok už nemusí ďalej variť. Po vysolení sa bravčové stehno bez kosti zaúdi a uvarí na teplotu 70°C v jadre po dobu 10 minút. Po vychladení sa výrobok vákuovo zabalí.
Chuť výrobku je primerane slaná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom, farba zlatohnedá.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný jednak na priamu konzumáciu a tiež aj ako jedna z ingrediencií do tradičnej kapustnice alebo ako súčasť rôznych druhov prívarkov.Zloženie
Bravčové stehno bez kosti v špeciálnej úpraveVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 361kJ/86kcal, tuk 1,5g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,4g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 17,0g, soľ 2,0gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach