Údené morčacie prsia

Údené morčacie prsia patria medzi údené, tepelne opracované, solené mäsá, čo pre zákazníka znamená, že výrobok už nemusí ďalej variť. Po vysolení sa celé morčacie prsia bez kosti a kože zaúdia a uvaria na teplotu 70°C v jadre po dobu 10 minút. Po vychladení sa výrobok vákuovo zabalí. Chuť výrobku je primerane slaná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom, farba  zlatohnedá, kozistencia výrazne suchšia, mäsová. Výrobok má výnimočne vysoký obsah bielkovín.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu.

Zloženie

Morčacie prsia bez kosti a kože slovenského pôvodu

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 441kJ/105kcal, tuk 0,91g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,28g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 23,0g, soľ 2,5g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku
100% mäsa
Morčacie údené prsia - Staromestská mäsiareň Košice