Údená lahôdka z karé
Údená lahôdka z karé patrí medzi údené tepelne opracované, solené mäsá, čo pre zákazníka znamená, že ju už nemusí ďalej variť. Po vysolení sa výrobok zaúdi a uvarí na 70°C v jadre po dobu 10 minút. Po vychladení sa výrobok vákuovo zabalí.
Chuť výrobku je primerane slaná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom, farba zlatohnedá.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný jednak na priamu konzumáciu a tiež aj ako jedna z ingrediencií do tradičnej kapustnice.Zloženie
Bravčové karé bez kosti v špeciálnej úpraveVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 410kJ/97kcal, tuk 2,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 18,7g, soľ 2,0gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach