Údená krkovička s korením
Údená krkovička s korením patrí medzi špeciálne mäsové výrobky. Po vysolení sa výrobok obalí do špeciálnej zmesi paprikového korenia a uvarí na teplotu 70°C v jadre po dobu 10 minút. Po vychladení sa výrobok vákuovo zabalí. Chuť výrobku je primerane slaná, na povrchu výrazný pokryv paprikovej koreniacej zmesi.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu.Zloženie
Bravčová krkovička bez kosti v špeciálnej úprave, obaľovacie korenieVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 540kJ/128kcal, tuk 7,2g, z toho nasýtené mastné kyseliny 2,1g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 15,1g, soľ 2,5gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach