Údená krkovička s korením

Údená krkovička s korením patrí medzi špeciálne mäsové výrobky. Po vysolení sa výrobok obalí do špeciálnej zmesi paprikového korenia a uvarí na teplotu 70°C v jadre po dobu 10 minút. Po vychladení sa výrobok vákuovo zabalí. Chuť výrobku je primerane slaná, na povrchu výrazný pokryv paprikovej koreniacej zmesi.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu.

Zloženie

Bravčová krkovička bez kosti v špeciálnej úprave, obaľovacie korenie

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 540kJ/128kcal, tuk 7,2g, z toho nasýtené mastné kyseliny 2,1g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 15,1g, soľ 2,5g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu
Údená krkovička s korením - Staromestská mäsiareň Košice