Údená krkovička bez kosti

Údená krkovička bez kosti patrí medzi údené tepelne opracované solené mäsá, čo pre zákazníka znamená, že ju už nemusí ďalej variť. Po vysolení sa výrobok zaúdi a uvarí na 70°C v jadre po dobu 10 minút. Po vychladení sa výrobok vákuovo zabalí.

Chuť výrobku je primerane slaná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom, farba zlatohnedá.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je vhodný jednak na priamu konzumáciu a tiež aj ako jedna z ingrediencií do tradičnej kapustnice alebo ako súčasť rôznych druhov prívarkov.

Zloženie

Bravčová krkovička bez kosti v špeciálnej úprave

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 540kJ/128kcal tuk 7,2g, z toho nasýtené mastné kyseliny 2,1g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 15,1g, soľ 2,5g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
Údená krkovička bez kosti - Staromestská mäsiareň Košice