Údená krkovička bez kosti
Údená krkovička bez kosti patrí medzi údené tepelne opracované solené mäsá, čo pre zákazníka znamená, že ju už nemusí ďalej variť. Po vysolení sa výrobok zaúdi a uvarí na 70°C v jadre po dobu 10 minút. Po vychladení sa výrobok vákuovo zabalí.
Chuť výrobku je primerane slaná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom, farba zlatohnedá.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný jednak na priamu konzumáciu a tiež aj ako jedna z ingrediencií do tradičnej kapustnice alebo ako súčasť rôznych druhov prívarkov.Zloženie
Bravčová krkovička bez kosti v špeciálnej úpraveVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 540kJ/128kcal tuk 7,2g, z toho nasýtené mastné kyseliny 2,1g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 15,1g, soľ 2,5gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach