Údená bravčová sviečková de Luxe

Údená bravčová sviečková de Luxe, je delikatesa ktorá patrí medzi údené, tepelne opracované, solené mäsá, čo pre zákazníka znamená, že výrobok už nemusí ďalej variť. Po vysolení sa bravčová sviečková zaúdi a uvarí na teplotu 70°C v jadre po dobu 10 minút. Po vychladení sa výrobok vákuovo zabalí.

Chuť výrobku je primerane slaná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom, farba  zlatohnedá.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu.

Zloženie

Bravčová sviečková

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 410kJ/97kcal, tuk 2,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 18,7g, soľ 2,0g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
100% mäsa
Bravčová panenka údená - Staromestská mäsiareň Košice