Šunkový bochník s kápiou

Šunkový bochník s kápiou, šunka štandard s obsahom minimálne 10% čistých svalových bielkovín,  vyrábaná z upravených častí bravčového stehna po odstránení tukových častíc. Pri výrobe tohto výrobku sa do šunkového diela zamieša zmes sušenej červenej a zelenej papriky. Dielo sa následne balí do špeciálnej fólie priepustnej pre dym, údi bukovým drevom a uvarí na teplotu 70°C v jadre po dobu desiatich minút

Ako chutí najlepšie

Šunkový bochník s kápiou je vhodný na nárezy, studené misy a výrobu špecialít studenej kuchyne.

Zloženie

Bravčové stehno bez kosti, zmes sušenej papriky

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 346kJ/82kcal, tuk 2,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy 4g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 12,0g, soľ 2,2g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
Šunkový bochník s kápiou - Staromestská mäsiareň Košice