Šunkový bochník s kápiou
Šunkový bochník s kápiou, šunka štandard s obsahom minimálne 10% čistých svalových bielkovín, vyrábaná z upravených častí bravčového stehna po odstránení tukových častíc. Pri výrobe tohto výrobku sa do šunkového diela zamieša zmes sušenej červenej a zelenej papriky. Dielo sa následne balí do špeciálnej fólie priepustnej pre dym, údi bukovým drevom a uvarí na teplotu 70°C v jadre po dobu desiatich minút
Ako chutí najlepšie
Šunkový bochník s kápiou je vhodný na nárezy, studené misy a výrobu špecialít studenej kuchyne.Zloženie
Bravčové stehno bez kosti, zmes sušenej paprikyVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 346kJ/82kcal, tuk 2,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy 4g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 12,0g, soľ 2,2gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach