Slanina na opekanie

Slanina na opekanie sa vyrába nasolením celých kusov bravčového boku s kožou bez kosti, ktorý sa po prezretí vyúdi bukovým drevom. Je charakteristická jemnou primerane slanou chuťou a vôňou po údení.

Ako chutí najlepšie

Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, vynikajúci na gril aj jednoduché opečenie na lieskovom ražni pri táboráku.

Zloženie

Bravčový bok bez kosti s kožou 100%.

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 2185kJ/520kcal tuk 54,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 16,3g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 10,0g, soľ 2,5g.

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
Slanina na opekanie - Staromestská mäsiareň Košice