Rebrá na gril bravčové
Rebierka pochádzajú z bočnej časti zvieraťa, môžeme aj povedať, že ide o bôčik bez kože a tuku, kde medzi jednotlivými kosťami sa nachádzajú kúsky svaloviny, ideálne na pečenie a grilovanie.
Ako chutí najlepšie
Na pečenie a grilovanie je vhodné si vybrať prerastanejšie kúsky, aby sme dosiahli šťavnatosť pokrmu. Pri grilovaní je potrebné najskôr rebierka predvariť alebo necháť odstáť v marináde. Výborné sú aj údené. Po vykostení ich môžeme aj dusiť.Pôvod mäsa
Chované: na Slovensku
Spracované: v Košiciach
Identifikačné číslo bitúnku: SK 8052 ES
Farmy pôvodu bravčového mäsa
- Ipeľský Sokolec
- Bruty
- Dolné semerovce
- Svodín
- Drienov
- Dávidov
- Dúbravka
- Čalovka