Plesnivec
Plesnivec – patrí medzi trvanlivé tepelne neopracované výrobky. Výrobok je plnený v špeciálnom bielom obale, zaúdený, s chuťou a vôňou po prírodnej plesni. Saláma sa suší v špeciálnych komorách 4 týždne a údi bukovým drevom tak, aby teplota nepresiahla 25°C.
Ako chutí najlepšie
Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky či studené misy.Zloženie
Bravčové a hovädzie mäso. Na 100g hotového výrobku sa používa 150g mäsa.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia1777 kJ/423kcal, tuk 37,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 12,2g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 23,0g, soľ 3,5g.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach