Písecký uherák
Písecký uherák patrí medzi trvanlivé, tepelne neopracované výrobky. Výrobok je plnený v originálnom textilnom obale s povrchovou imitáciou prírodnej plesne, zaúdený s výraznou chuťou
a vôňou po prírodnej plesni. Saláma sa suší v komorách 4 týždne a údi bukovým drevom tak, aby teplota nepresiahla 25°C.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, studené misy.Zloženie
Bravčové a hovädzie mäso, zmes korenínVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 2167kJ/516kcal, tuk 48g, z toho nasýtené mastné kyseliny 14,5g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 22g, soľ 3gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach