Oravská slanina
Oravská slanina sa vyrába nasolením malých vybraných kusov bravčového boku, ktorý sa po prezretí vyúdi bukovým drevom. Je charakteristická jemnou primerane slanou chuťou a vôňou po údení.
Výrobok sa predáva vákuovo balený, váha jednotlivých kusov je cca 400g.
Ako chutí najlepšie
Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, vynikajúci na gril aj jednoduché opečenie na lieskovom ražni pri táboráku.Zloženie
Bravčový bok bez kosti s kožou 100%.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1404kJ/334kcal tuk 29,5g, z toho nasýtené mastné kyseliny 8,9g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 17,4g, soľ 3,5g.Skladovanie
Skladovať a prepravovať pri teplote 0° až 4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu maximálne 85%. Po otvorení výrobok spotrebovať do 72 hodín.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach