Moravské údené mäso

Moravské mäso je špeciálny mäsový výrobok vyrábaný z bravčového stehna bez kosti. Mäso sa po nasolení  obalí v zmesi karamelu, čím získa na povrchu čiernu farbu, následne sa uvarí na teplotu 70°C v jadre a po vychladení vákuovo zabalí.

Ako chutí najlepšie

Moravské mäso je vhodné na nárezy, studené misy a výrobu špecialít studenej kuchyne.

Zloženie

Bravčové stehno bez kosti v špeciálnej úprave, zmes prísad a korenín

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 361kJ/86kcal, tuk 2,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 17,0g, soľ 2,0g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
100% mäsa
Moravské údené mäso - Staromestská mäsiareň Košice