Moravské údené mäso
Moravské mäso je špeciálny mäsový výrobok vyrábaný z bravčového stehna bez kosti. Mäso sa po nasolení obalí v zmesi karamelu, čím získa na povrchu čiernu farbu, následne sa uvarí na teplotu 70°C v jadre a po vychladení vákuovo zabalí.
Ako chutí najlepšie
Moravské mäso je vhodné na nárezy, studené misy a výrobu špecialít studenej kuchyne.Zloženie
Bravčové stehno bez kosti v špeciálnej úprave, zmes prísad a korenínVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 361kJ/86kcal, tuk 2,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 17,0g, soľ 2,0gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach