Mleté mäso z pliecka
Mleté mäso z pliecka patrí medzi mäsové prípravky, čo znamená, že výrobok je nevyhnutné pred konzumáciou tepelne opracovať. Jedná sa o zmes zomletého čerstvého kvalitného bravčového mäsa z bravčového pliecka s obsahom jedlej kuchynskej soli do 1 %. Následne sa výrobok vyformuje do charakteristického tvaru kvádra a zabalí vo vaničke do ochrannej atmosféry.
Ako chutí najlepšie
Mleté mäso je vhodné na rôzne druhy tepelnej úpravy.Zloženie
Bravčové mäso, kuchynská soľ. Výrobok je bez konzervačných látok tzv. É-čok.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 577 kJ / 138 kcal, sacharidy 0 g, bielkoviny 20 g, soľ 0,9 gPôvod mäsa
Chované: na Slovensku
Spracované: v Košiciach
Identifikačné číslo bitúnku: SK 8052 ES
Farmy pôvodu bravčového mäsa
- Ipeľský Sokolec
- Bruty
- Dolné semerovce
- Svodín
- Drienov
- Dávidov
- Dúbravka
- Čalovka