Kuracia šunka
Kuracia šunka – šunka štandard s obsahom minimálne 10 % čistých svalových bielkovín, vyrábaná výhradne z kuracích pŕs. Šunka obsahuje nízky obsah tuku a obsah mäsa minimálne 70%. Chuť šunky je jemná po hydinovom mäse a použitých koreninách a prísadách.
Ako chutí najlepšie
Kuracia šunka je vhodná na nárezy , studené misy a výrobu špecialít studenej kuchyne.Zloženie
Kuracie prsia bez kosti a kože.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 411kJ/98kcal, tuk 2,4g z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7g, sacharidy 3g z toho cukry<0.5g, bielkoviny 16,0g, soľ 2,0g.Skladovanie
Skladovať a prepravovať pri teplote 0 až 4 C a relatívnej vlhkosti vzduchu maximálne 85 %.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach