Kurací bochník s kápiou
Kurací bochník s kápiou, šunka štandard s obsahom minimálne 10% čistých svalových bielkovín, vyrábaná výhradne z kuracích pŕs. Pri výrobe kuracieho bochníka sa do šunkového diela z kuracích pŕs vmieša zmes sušenej červenej a zelenej papriky, ktorá vytvorí vo výrobku zaujímavú mozaiku. Dielo sa následne balí do špeciálnej fólie priepustnej pre dym, údi bukovým drevom a uvarí na teplotu 70°C v jadre po dobu desiatich minút.
Ako chutí najlepšie
Kurací bochník s kápiou je vhodný na nárezy, studené misy a výrobu špecialít studenej kuchyne.Zloženie
Kuracie prsia bez kosti a kože, zmes sušenej paprikyVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 411kJ/98kcal, tuk 2,4g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,7g, sacharidy 3g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 16,0g, soľ 2,0gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach