Košická klobása
Košická klobása má v sebe pikantnosť po maďarskej csipos a farbu po sladkej édes paprike a výraznú chuť po použitých prírodných koreninách a cesnaku. Pri výrobe sa klobásové dielo sa narazí do tenších prírodných bravčových čriev, suší v špeciálnych klimatizovaných komorách 2 týždne a údi bukovým drevom tak, aby teplota neprekročila 25°C.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, ideálny na výlety do prírody, keď ani v teplom počasí nemusíte mať strach, že sa vám pokazí.Zloženie
Bravčové a hovädzie mäso, zmes prírodného korenia. Na 100 g výrobku bolo použité 150 g mäsa.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1757kJ/418kcal, tuk 38,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 11,0g, sacharidy 0,7g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 20,0g, soľ 3,0g.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach