Klobása na údenie

Klobása na údenie je vyrábaná z čerstvého bravčového a hovädzieho mäsa za pridania prírodných korenín a obyčajnej kuchynskej soli. Výrobok je narazený v kvalitnom bravčovom čreve. Hotový polotovar už stačí len zavesiť na palice, vyúdiť podľa vlastného receptu v tradičnej údiarni a domáci majster – mäsiar má klobásu hotovú.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je nevyhnutné pred konzumáciou tepelne opracovať .

Zloženie

Bravčové a hovädzie mäso, zmes korenia. Výrobok je bez konzervačných látok tzv. E-čok.

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 1217 kJ / 289 kcal, tuk 26 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,8 g, sacharidy 1 g, z toho cukry < 0,5 g, bielkoviny 14 g, soľ 2 g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez éčiek Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
100% mäsa
Klobása na údenie - Staromestská mäsiareň Košice