Klobása na údenie
Klobása na údenie je vyrábaná z čerstvého bravčového a hovädzieho mäsa za pridania prírodných korenín a obyčajnej kuchynskej soli. Výrobok je narazený v kvalitnom bravčovom čreve. Hotový polotovar už stačí len zavesiť na palice, vyúdiť podľa vlastného receptu v tradičnej údiarni a domáci majster – mäsiar má klobásu hotovú.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je nevyhnutné pred konzumáciou tepelne opracovať .Zloženie
Bravčové a hovädzie mäso, zmes korenia. Výrobok je bez konzervačných látok tzv. E-čok.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1217 kJ / 289 kcal, tuk 26 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,8 g, sacharidy 1 g, z toho cukry < 0,5 g, bielkoviny 14 g, soľ 2 gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach