Klobása na pečenie
Klobása na pečenie sa vyrába len z bravčového mäsa za pridania čierneho korenia a obyčajnej kuchynskej soli. Výrobok je narazený v bravčovom čreve, nie je tepelne opracovaný ani údený. Jemná chuť výrobku sa zvýrazní po upečení.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je nevyhnutné pred konzumáciou tepelne opracovať, vhodný na pečenie aj na zapekanie v lístkovom ceste.Zloženie
Bravčové mäso, zmes korenia. Výrobok je bez konzervačných látok tzv. E-čok.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1217 kJ / 289 kcal, tuk 26g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,8 g, sacharidy 1 g, z toho cukry < 0,5 g, bielkoviny 14 g, soľ 1,5 gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach