Klobása na gril

Klobása na gril sa vyrába z bravčového mäsa za pridania kuchynskej soli , zmesi papriky, čierneho korenia a rasce. Výrobok je narazený v bravčovom čreve, nie je tepelne opracovaný ani údený. Korenistá chuť výrobku sa zvýrazní po grilovaní.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je nevyhnutné pred konzumáciou tepelne opracovať, vhodný na gril a pečenie.

Zloženie

Bravčové mäso, zmes korenia. Výrobok je bez konzervačných látok tzv. E-čok.

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 1217 kJ / 289 kcal, tuk 26 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,8 g, sacharidy 1 g, z toho cukry < 0,5 g, bielkoviny 14 g, soľ 1,5 g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Balenie / hmotnosť

Predáva sa na kusy alebo balená (3 kusy) v ochrannej atmosfére.
Bez éčiek Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
100% mäsa