Klobása na gril
Klobása na gril sa vyrába z bravčového mäsa za pridania kuchynskej soli , zmesi papriky, čierneho korenia a rasce. Výrobok je narazený v bravčovom čreve, nie je tepelne opracovaný ani údený. Korenistá chuť výrobku sa zvýrazní po grilovaní.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je nevyhnutné pred konzumáciou tepelne opracovať, vhodný na gril a pečenie.Zloženie
Bravčové mäso, zmes korenia. Výrobok je bez konzervačných látok tzv. E-čok.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1217 kJ / 289 kcal, tuk 26 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,8 g, sacharidy 1 g, z toho cukry < 0,5 g, bielkoviny 14 g, soľ 1,5 gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach