Klobása do kapustnice

Klobásu do kapustnice vyrábame len vo vianočnom období, domáckym spôsobom z vybraných druhov bravčového a hovädzieho mäsa. Po narazení sa mäso nechá vyzrieť a zaúdi silným studeným dymom do svetlohnedej farby. Chuť výrobku je príjemná po použitých koreninách, mierne pikantná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je nevyhnutné pred konzumáciou tepelne opracovať, výborná do kapustnice.

Zloženie

Bravčové a hovädzie mäso, zmes korenia

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 1217 kJ / 289 kcal, tuk 26 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,8g, sacharidy 1 g, z toho cukry < 0,5 g, bielkoviny 14 g, soľ 2 g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
100% mäsa
Klobása do kapustnice - Staromestská mäsiareň Košice