Klobása do kapustnice
Klobásu do kapustnice vyrábame len vo vianočnom období, domáckym spôsobom z vybraných druhov bravčového a hovädzieho mäsa. Po narazení sa mäso nechá vyzrieť a zaúdi silným studeným dymom do svetlohnedej farby. Chuť výrobku je príjemná po použitých koreninách, mierne pikantná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je nevyhnutné pred konzumáciou tepelne opracovať, výborná do kapustnice.Zloženie
Bravčové a hovädzie mäso, zmes koreniaVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 1217 kJ / 289 kcal, tuk 26 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,8g, sacharidy 1 g, z toho cukry < 0,5 g, bielkoviny 14 g, soľ 2 gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach