Hovädzie stehno
Kvalitné mäso prvej triedy, jemné, málo prerastané tukom, ideálne na krájanie na plátky.
Ako chutí najlepšie
Najčastejšie sa používa na dusenie a varenie pri receptoch ako dusené hovädzie rezne, dusené hovädzie s kôprovou omáčkou, hovädzia sekaná, stroganoff, perkelt, hovädzie na hubách či na víne, španielsky vtáčik a guláš. Je možné ho použiť aj na tatársky biftek a pripravíte z neho aj kvalitný rump steak či roast beef.Pôvod mäsa
Chované: na Slovensku
Spracované: v Košiciach
Identifikačné číslo bitúnku: SK 8052 ES
Farmy pôvodu hovädzieho mäsa
- Zemplínska Teplica
- Agrodružstvo Dvorníky
- Poľany (bio hovädzie)
- Agrodružstvo Soľ
- Ložín, Veškovce
- Dlhé Klčovo
- Veľké Ozorovce
- Skároš, Bohdanovce