Hovädzia klobása
Klobása vyrobená z kvalitnej hovädzinky je naplnená do prírodného hovädzieho čreva a dochutená zmesou prírodných korenín. Klobása má zaujímavú chuť a výrazne tmavočervenú farbu po použitom mäse.
Výrobok sa suší v špeciálnych komorách až 3 týždne a údi bukovým drevom tak, aby teplota nepresiahla 25°C.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, ideálny na výlety do prírody, keď ani v teplom počasí nemusíte mať strach, že sa vám pokazí.Zloženie
Hovädzie mäso, zmes prírodného korenia. Na 100g hotového výrobku bolo použité 150g mäsa.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1757kJ/418kcal, tuk 38,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 11,0g, sacharidy 0,7g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 20,0g, soľ 3,0g.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach