Grunt Vysočina
Grunt vysočina je trvanlivý, tepelne opracovaný výrobok, zaradený do rady Grunt, čo znamená, že je bez konzervačných látok, solený obyčajnou kuchynskou soľou a korenený prírodnými koreninami. Saláma je varená na 70°C v jadre pod dobu desiatich minút, následne údená bukovým drevom a vysušená na požadované hodnoty.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, studené misyZloženie
Bravčové a hovädzie mäso, zmes prírodných korenín, kuchynská soľ. Na 100g hotového výrobku sa používa 110g mäsa.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1284kJ/305kcal tuk 27,3g, z toho nasýtené mastné kyseliny 8,2g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 15,9g, soľ 2,2gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach