Grunt šunka

Grunt šunka – šunka najvyššej akosti s obsahom minimálne 16% čistých svalových bielkovín vyrábaná   výlučne z horného šálu bravčového stehna po odstránení všetkých tukových častí. Chuť šunky je výhradne jemne mäsová po použitých koreninách. Rada výrobkov Staromestskej mäsiarne pod názvom Grunt predstavuje výrobky vyrábané bez konzervačných látok tzv. E- čok. Grunt šunka je  vyrábaná za použitia prírodných korenín a obyčajnej kuchynskej soli.

Ako chutí najlepšie

Grunt šunka patrí v ponúkanom sortimente šuniek medzi výnimočné mäsové výrobky, je vhodná na nárezy, studené misy a výrobu špecialít studenej kuchyne.

Zloženie

Bravčové stehno bez kosti 96 %, pitná voda, jedlá soľ, zmes prírodných korenín.

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 450kJ/107kcal, tuk 2,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy 4g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 18,0g, soľ 2,5g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez éčiek Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
Grunt šunka - Staromestská mäsiareň Košice