Grunt šunka
Grunt šunka – šunka najvyššej akosti s obsahom minimálne 16% čistých svalových bielkovín vyrábaná výlučne z horného šálu bravčového stehna po odstránení všetkých tukových častí. Chuť šunky je výhradne jemne mäsová po použitých koreninách. Rada výrobkov Staromestskej mäsiarne pod názvom Grunt predstavuje výrobky vyrábané bez konzervačných látok tzv. E- čok. Grunt šunka je vyrábaná za použitia prírodných korenín a obyčajnej kuchynskej soli.
Ako chutí najlepšie
Grunt šunka patrí v ponúkanom sortimente šuniek medzi výnimočné mäsové výrobky, je vhodná na nárezy, studené misy a výrobu špecialít studenej kuchyne.Zloženie
Bravčové stehno bez kosti 96 %, pitná voda, jedlá soľ, zmes prírodných korenín.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 450kJ/107kcal, tuk 2,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy 4g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 18,0g, soľ 2,5gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach