Gombasecká klobása
Tradičná klasika vyrábaná už za predrevolučných čias. Výrobok sa suší v špeciálnych komorách približne dva týždne a údi bukovým drevom tak, aby teplota v komore nepresiahla 25°C. Klobása vyniká silnou koncentrovanou chuťou mäsa a korenia a je naplnená do prírodného bravčového čreva.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, ideálny na výlety do prírody, keď ani v teplom počasí nemusíte mať strach, že sa vám pokazí.Zloženie
Bravčové mäso, zmes prírodného korenia.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1706kJ/406kcal, tuk 36,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 10,9g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 21,0g, soľ 3,0g.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach