Gazdovský rolovaný bok
Gazdovský rolovaný bok patrí medzi údené tepelne opracované solené mäsá. Výrobok v tvare valca sa vyrába zavinutím vysoleného bravčového bôčika bez kože, na ktorý je predtým nanesená jemne korenená klobásová zmes. Chuť výrobku je primerane slaná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na prípravu studených mís a výrobu špecialít studenej kuchyne.Zloženie
Bravčový bôčik bez kože, bravčové mäso, hovädzie mäsoVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 1404kJ/334kcal, tuk 29,5g z toho nasýtené mastné kyseliny 8,9g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 17,4g, soľ 3gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach