Gazdovské oškvarky
Gazdovské oškvarky sú vyrobené pomalým domácim škvarením bravčového bôčika bez kože na panvici, pričom vzniknú väčšie kúsky škvariek s vysokým obsahom mäsa. Oškvarky sa dosolia obyčajnou kuchynskou soľou. Výrobok má po vyškvarení výnimočnú chuť, ktorá poteší chuťové poháriky každého gurmána.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, výrobu oškvarkovej nátierky alebo škvarkových pagáčov.Zloženie
Bravčové gazdovské oškvarky 100% Oškvarky sú bez konzervačných látok tzv. E-čok.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 2394kJ/570kcal, tuk 51,3g, z toho nasýtené mastné kyseliny 15,5g, sacharidy 0g, z toho cukry 0g, bielkoviny 29,1g, soľ 0,5gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach