Gazdovské oškvarky

Gazdovské oškvarky sú vyrobené pomalým domácim škvarením bravčového bôčika bez kože na panvici, pričom vzniknú väčšie kúsky škvariek s vysokým obsahom mäsa. Oškvarky sa dosolia obyčajnou kuchynskou soľou. Výrobok má po vyškvarení výnimočnú chuť, ktorá poteší chuťové poháriky každého gurmána.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, výrobu oškvarkovej nátierky alebo škvarkových pagáčov.

Zloženie

Bravčové gazdovské oškvarky 100% Oškvarky sú bez konzervačných látok tzv. E-čok.

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 2394kJ/570kcal, tuk 51,3g, z toho nasýtené mastné kyseliny 15,5g, sacharidy 0g, z toho cukry 0g, bielkoviny 29,1g, soľ 0,5g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Balenie / hmotnosť

Výrobok sa predáva ako 190g kusovka opatrený dizajnovou visačkou.
Bez éčiek Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
100% mäsa