Gazdovská klobása

Gazdovská klobása sa vyrába domácim spôsobom z vybraných druhov bravčového a hovädzieho mäsa. Chuť výrobku dodávajú výlučne prírodné koreniny a cesnak. Klobása je plnená do prírodného bravčového čreva a údi sa bukovým drevom do tmavohnedej farby. Chuť výrobku je výrazná po použitých koreninách.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu.

Zloženie

Bravčové a hovädzie mäso, zmes prírodného korenia

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 1217kJ/289kcal, tuk 26,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,8g, sacharidy 1g, z toho cukry 0,5g, bielkoviny 14,0g, soľ 2,0g.

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
100% mäsa
Gazdovská klobása - Staromestská mäsiareň Košice