Gazdovská klobása
Gazdovská klobása sa vyrába domácim spôsobom z vybraných druhov bravčového a hovädzieho mäsa. Chuť výrobku dodávajú výlučne prírodné koreniny a cesnak. Klobása je plnená do prírodného bravčového čreva a údi sa bukovým drevom do tmavohnedej farby. Chuť výrobku je výrazná po použitých koreninách.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu.Zloženie
Bravčové a hovädzie mäso, zmes prírodného koreniaVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 1217kJ/289kcal, tuk 26,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,8g, sacharidy 1g, z toho cukry 0,5g, bielkoviny 14,0g, soľ 2,0g.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach