Dunajská saláma
Dunajská saláma patrí medzi trvanlivé tepelne neopracované výrobky. Jej farba na reze je výrazne cviklovo červená. Výrobok je plnený do hrubšieho obalu s kalibrom o priemere 75 mm, suší sa v špeciálnych komorách 4 týždne a údi bukovým drevom tak, aby teplota nepresiahla 25°C.
Ako chutí najlepšie
Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, studené misyZloženie
Bravčové a hovädzie mäso Na 100g hotového výrobku sa používa 150g mäsa.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1868kJ/444kcal, tuk 39,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 11,8g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 24,0g, soľ 3.5gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach