Domáce údené karé

Domáce údené karé patrí medzi údené, tepelne opracované, solené mäsá, čo pre zákazníka znamená, že ho už nemusí ďalej variť preto, že je uvarené na 70°C v jadre po dobu 10 minút. Spôsob výroby je domácky, keď sa celé  kusy  bravčového karé bez kosti nasolia a ručne previažu jutovým špagátom. Po vysolení sa výrobok zaúdi a uvarí.

Chuť výrobku je primerane slaná, vôňa výrazná po údení bukovým drevom, farba zlatohnedá.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je vhodný jednak na priamu konzumáciu a tiež aj ako jedna z ingrediencií do tradičnej kapustnice.

Zloženie

Bravčové karé bez kosti v špeciálnej úprave

Výživové údaje v 100g výrobku

Výživové údaje v 100g výrobku: Energia 628kJ/149kcal tuk 5,6g, z toho nasýtené mastné kyseliny 1,7g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 23,8g, soľ 2,5g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
100% mäsa
Domáce údené karé - Staromestská mäsiareň Košice