Domáce jaternice
Jaternice ako z pravej domácej zabíjačky, vyrábané klasickým spôsobom z tzv. zabíjačkového krvavého bravčového mäsa, pečene a bravčových pľúc, jemne dochutené špeciálnou zmesou korenia, solené obyčajnou kuchynskou soľou a plnené do prírodného bravčového čreva.
Ako chutí najlepšie
Po opečení odporúčame konzumovať ako zabíjačkový tanier v kombinácii so Staromestskou klobáskou, Staromestským kváskovým chlebom a domácou kyslou kapustou.Zloženie
Bravčové mäso, bravčové vnútornosti, ryža, korenie, bez konzervačných látok.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 642kJ/153kcal, tuk 13,6g, z toho nasýtené mastné kyseliny 4,1g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 7,7g, soľ 1,7g.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach