Domáca pečeňovka
Dokonale vyvážená chuť tejto nezvyčajnej nátierky určite poteší chuťové poháriky každého gurmána. Nátierka je robená domácim štýlom, hrubšie pomleté kvalitné bravčové mäso, čerstvá cibuľa a čerstvá bravčová pečeň z nej robia výnimočný mäsový výrobok vysoko ocenený aj na medzinárodnej vedeckej veterinárnej konferencii Hygiena Alimentorum.
Ako chutí najlepšie
Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, vynikajúca v kombinácii so Staromestským kváskovým chlebom.Zloženie
Bravčové mäso, bravčová pečeň , čerstvá cibuľa, korenie.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1149kJ/273kcal, tuk 24,2g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,3g, sacharidy, 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 13,9g, soľ 1,9g.Skladovanie
Skladovať a prepravovať pri teplote 0° až 4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu maximálne 85 %. Po otvorení obalu spotrebujte do 24 hodín.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach