Domáca pečeňovka

Dokonale vyvážená chuť tejto nezvyčajnej nátierky určite poteší chuťové poháriky každého gurmána. Nátierka je robená domácim štýlom, hrubšie pomleté kvalitné bravčové mäso, čerstvá cibuľa a čerstvá bravčová pečeň z nej robia výnimočný mäsový výrobok vysoko ocenený aj na medzinárodnej vedeckej veterinárnej konferencii Hygiena Alimentorum.

 

Ako chutí najlepšie

Výrobok vhodný na priamu konzumáciu, vynikajúca v kombinácii so Staromestským kváskovým chlebom.

Zloženie

Bravčové mäso, bravčová pečeň , čerstvá cibuľa, korenie.

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 1149kJ/273kcal, tuk 24,2g, z toho nasýtené mastné kyseliny 7,3g, sacharidy, 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 13,9g, soľ 1,9g.

Skladovanie

Skladovať a prepravovať pri teplote 0° až 4°C a relatívnej vlhkosti vzduchu maximálne 85 %. Po otvorení obalu spotrebujte do 24 hodín.

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Balenie / hmotnosť

Výrobok sa predáva ako 200g kusovka.
Bez alergénov