Domáca klobása
Domáca klobása patrí medzi trvanlivé tepelne neopracované výrobky, vyrába sa z vybraných druhov bravčového a hovädzieho mäsa. Chuť výrobku dodávajú výlučne prírodné koreniny. Klobása je plnená do prírodného bravčového čreva.
Výrobok sa suší v špeciálnych komorách 2 týždne a údi bukovým drevom tak, aby teplota nepresiahla 25°C, má jemnú vôňu po údení a vynikajúcu chuť po použitých koreninách.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, ideálny na výlety do prírody, keď ani v teplom počasí nemusíte mať strach, že sa vám pokazí.Zloženie
Bravčové a hovädzie mäso, zmes prírodného korenia. Na 100g hotového výrobku sa používa 150g mäsa.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 1678kJ/399kcal, tuk 34,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 10,3g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 23,5g, soľ 3,0g.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach