Čingovská saláma

Čingovská saláma patrí medzi  vybrané trvanlivé tepelne opracované výrobky. Vyrába sa z vybraných druhov bravčového a hovädzieho mäsa, údi sa bukovým drevom a varí na teplotu 70°C v jadre po dobu 10 minút. Následne sa výrobok suší a po dosiahnutí požadovaných parametrov  je určený na expedovanie. Výrobok má dlhoročnú tradíciu výroby.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu, chlebíčky, studené misy

Zloženie

Bravčové a hovädzie mäso. Na 100g hotového výrobku sa používa 110g mäsa.

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 1288kJ/306kcal tuk 27,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 8,1g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 16,0g, soľ 2,2g

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
100% mäsa
Čingovská saláma - Staromestská mäsiareň Košice