Bravčová tlačenka
Tlačenka vyrábaná tradičným spôsobom z bravčových kolien, bravčových sŕdc a bravčového jazyka, dochutená čiernym korením, cesnakom a majoránkou, solená obyčajnou kuchynskou soľou. Po nakrájaní viditeľné väčšie kusy mäsa a vnútorností, jemná aspiková chuť.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je určený na priamu konzumáciu, výborná s bielym vínnym octom, cibuľkou a Staromestským kváskovým chlebom.Zloženie
Bravčové mäso, bravčové vnútornosti, korenie, bez konzervačných látok tzv. E-čok.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 836kJ/199kcal, tuk 11,8g, z toho nasýtené mastné kyseliny 3,5g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 22,5g, soľ 1,9g.Informácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach