Bravčová tlačenka

Tlačenka vyrábaná tradičným spôsobom z bravčových kolien, bravčových sŕdc a bravčového jazyka, dochutená čiernym korením, cesnakom a majoránkou, solená obyčajnou kuchynskou soľou. Po nakrájaní viditeľné väčšie kusy mäsa a vnútorností, jemná aspiková chuť.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je určený na priamu konzumáciu, výborná s bielym vínnym octom, cibuľkou a Staromestským kváskovým chlebom.

Zloženie

Bravčové mäso, bravčové vnútornosti, korenie, bez konzervačných látok tzv. E-čok.

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 836kJ/199kcal, tuk 11,8g, z toho nasýtené mastné kyseliny 3,5g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 22,5g, soľ 1,9g.

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez éčiek Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
Bravčová tlačenka - Staromestská mäsiareň Košice