Bravčová šunka
Bravčová šunka – šunka štandard s obsahom minimálne 10 % čistých svalových bielkovín, vyrábaná z upravených častí bravčového stehna po odstránení tukových častíc. Šunka obsahuje nízky obsah tuku a obsah mäsa minimálne 75 %. Chuť šunky je príjemne mäsová po použitých koreninách a prísadách.
Ako chutí najlepšie
Bravčová šunka je vhodná na nárezy, studené misy a výrobu špecialít studenej kuchyne.Zloženie
Bravčové stehno bez kostiVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 346 kJ / 82 kcal, tuk 2 g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6 g, sacharidy 4 g, z toho cukry < 0,5 g, bielkoviny 12 g, soľ 2,2 gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach