Abovská sviečková
Abovská sviečková je delikatesa, ktorá patrí medzi údené, tepelne opracované, solené mäsá, čo pre zákazníka znamená, že výrobok už nemusí ďalej variť. Po vysolení sa bravčová sviečková obalí zmesou korenia s chuťou bazalky a tepelne opracuje.
Chuť výrobku je primerane slaná, výrazná po použitých koreninách.
Ako chutí najlepšie
Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu.Zloženie
Bravčová sviečková, zmes korenia balsamico. Vzhľadom na obsah mliečnej bielkoviny v korení, je vo výrobku deklarovaná ako alergén.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 410kJ/97kcal, tuk 2,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 18,7g, soľ 2,0gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach