Liberecká šunka
Liberecká šunka – šunka štandard s obsahom minimálne 10% čistých svalových bielkovín, vyrábaná z upravených častí bravčového stehna po odstránení tukových častíc. Šunka obsahuje nízky obsah tuku a obsah mäsa minimálne 75%. Po narezaní má šunka charakteristický tvar plného polooblúka.
Chuť šunky je príjemne mäsová po použitých koreninách a prísadách.
Ako chutí najlepšie
Liberecká šunka je vhodná na nárezy, studené misy a výrobu špecialít studenej kuchyne.Zloženie
Bravčové stehno bez kostiVýživové údaje v 100g výrobku
Energia 346kJ/82kcal, tuk 2,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy 4g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 12,0g, soľ 2,2gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach