Hortobagy slanina

Hortobagy slanina sa vyrába nasolením celých kusov bravčového boku bez kože a kosti, ktorý sa pred tepelným opracovaním pokryje špeciálnou zmesou koreninového pokryvu chuťou charakteristického pre oblasť Hortobagy v Maďarsku. Jej chuť je výrazná po použitom korení a primerane slaná.

Ako chutí najlepšie

Výrobok je vhodný na priamu konzumáciu.

Zloženie

Bravčový bok bez kosti a kože 100%.

Výživové údaje v 100g výrobku

Energia 2185kJ/520kcal, tuk 54,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 16,3g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 10,0g, soľ 2,5g.

Informácie o výrobku

Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach

Bez glutamanu Bez lepku Bez alergénov
Hortobagy slanina - Staromestská mäsiareň Košice