Bylinkové karé
Bylinkové karé patrí medzi údené tepelne opracované solené mäsá, čo pre zákazníka znamená, že ho už nemusí ďalej variť. Po vysolení sa výrobok obalí v zmesi špeciálneho korenia s chuťou bazalky.
Chuť výrobku je primerane slaná, príjemná za použitým korením.
Zloženie
Bravčové karé bez kosti v špeciálnej úprave, zmes korenia balsamico. Vzhľadom na obsah mliečnej bielkoviny v korení, je vo výrobku deklarovaná ako alergén.Výživové údaje v 100g výrobku
Energia 410kJ/97kcal, tuk2,0g, z toho nasýtené mastné kyseliny 0,6g, sacharidy 1g, z toho cukry <0,5g, bielkoviny 18,7g, soľ 2,0gInformácie o výrobku
Pôvod mäsa: Slovensko
Vyrobené: v Košiciach